Blogs, ervaringen, projecten door, van en over Roos van Vugt

 

#Deloittewish – Deel jouw wens en laat die van anderen uitkomen

Door bas op 27-12-2011 om 16:34 | Aantal keer bekeken: 8,637

Laat met een wish een ziek kind haar/zijn wens uitkomen

Na het succes van vorig jaar (terwijl Twitter oa de helft kleiner was/is) vonden wij het gepast voor een nieuwe #deloittewish the extended versie zeg maar 🙂

In deze periode kijk je waarschijnlijk terug op wat je in 2011 gepresteerd hebt. Wat ging er goed en fout, wat kan beter? Onbewust formuleer je je wens voor 2012: een andere baan, meer sporten, je ondernemersdroom verwezenlijken, eindelijk die reis maken. Bij Deloitte bieden we je de kans die wens met heel Nederland te delen: doe mee met #DeloitteWish en wij projecteren jouw wens tijdens oud en nieuw op het hoogste gebouw van Nederland, de Maastoren in Rotterdam.

Maar #DeloitteWish is meer dan een ludieke actie. Voor elke wens die we ontvangen doneert Deloitte € 0,50 aan de stichting Make-A-Wish Nederland. Dus of jij jouw wens in 2012 nu weet te realiseren of niet, je laat in ieder geval die van anderen uitkomen.

Doe mee aan de Deloittewish

 

Er zijn nog geen reacties geplaatst

 

Laat een reactie achter